Materialen


Dit zijn de materialen die RP2industrial BV biedt. U kunt voor produceren in deze materialen ook direct online offerte opvragen en bestellen.
Niet het juiste materiaal gevonden voor uw toepassing? Voor meer materialen kunt u kijken op de website van RP2 prototyping. Of neem vrijblijvend contact met ons op: 076-5089742 / info@RP2industrial.nl.


 

MJF-PA12


MJF-PA12 is een Nylon poedermateriaal dat met de HP MultiJet Fusion machine verwerkt kan worden tot sterke en duurzame kunststof producten. De producten zijn fijn gedetailleerd met een goede oppervlaktekwaliteit. Direct uit de printer zijn de onderdelen gemêleerd grijs. Het is mogelijk om de delen een nabehandeling te geven die een door en door zwarte kleur als resultaat geeft. Het materiaal is goed geschikt voor het vervaardigen van complexe functionele prototypes. Het MultiJet Fusion proces is snel en efficiënt, waardoor het ook bij uitstek geschikt is voor het vervaardigen van kleine tot middelgrote serie producties.

Technische specificaties


 


SLS-PA12 is een wit Nylon poedermateriaal. Het materiaal wordt met laser plaatselijk verhit en gesinterd. Met het SLS proces worden sterke functionele onderdelen gemaakt. De producten zijn wit van kleur, maar kunnen ook in kleur geïmpregneerd worden. Het materiaal is met name geschikt voor het vervaardigen van complexe functionele prototypes. Andere voordelen van het PA12 materiaal zijn hoge temperatuurbestendigheid, goede chemische bestendigheid en geschikt voor toepassing met levensmiddelen.

Technische specificaties


Heeft u interesse?